Agressió sexual

Detingut a Eivissa per violar una dona mentre dormia

La víctima es va despertar quan el detingut l’agredia sexualment a casa seva

Detingut a Eivissa per violar una dona mentre dormia
1
Es llegeix en minuts

La Policia Nacional d’Eivissa ha informat de la detenció, la matinada de dilluns, d’un home com a presumpte autor d’una agressió sexual comesa sobre una noia d’Eivissa. La nota policial detalla que es tracta d’un home «de mitjana edat i origen espanyol».

En el relat dels fets, el Cos Nacional de Policia explica que tots dos s’havien conegut dies enrere, «quan la víctima i un grup d’amigues van quedar per sortir de nit per Eivissa amb l’arrestat i altres persones conegudes».

Després de passar per diversos pubs d’Eivissa, van accedir a la invitació del detingut per anar a casa seva i continuar parlant i bevent. Després d’una estona, tots els assistents, entre els quals es trobava la víctima i les seves amigues, se’n van anar a dormir, continua la nota de la policia.

Notícies relacionades

Tanmateix, al despertar, la víctima es va trobar amb el presumpte agressor a sobre seu i violant-la, indica el comunicat. La noia va interposar denúncia a la comissaria.

Posteriorment, un amic de la víctima va reconèixer el presumpte autor del delicte en un local de la ciutat d’Eivissa i va alertar la Policia Nacional, que el va detenir.