ESCÀNDOL

El director de cine Marc Ferrer acusa el productor Pérez Santana d’assetjar-lo en els Feroz del 2022

El director de cine Marc Ferrer també ha compartit que va patir assetjament per part del productor a la gala del 2023 i en la del 2022

El director de cine Marc Ferrer acusa el productor Pérez Santana d’assetjar-lo en els Feroz del 2022
1
Es llegeix en minuts

L’escàndol posterior a la gala dels Premis Feroz 2023 a Saragossa continua. Les acusacions contra Javier Pérez Santana, productor de la pel·lícula ‘Mi vacío y yo’ i denunciat per agressió per l’actriu Jedet, apunten que també podria haver assetjat altres convidats en l’edició dels Feroz de l’any passat.

El director de cine, Marc Ferrer, també ha denunciat a través del seu perfil d’Instagram Pérez Santana d’haver-lo assetjat a la festa de la gala del 2022, que també es va celebrar a la capital aragonesa. «L’any passat jo també vaig viure en primera persona l’assetjament d’aquest senyor en els Feroz. Molt bé Jedet per denunciar», va escriure el cineasta de pel·lícules com ‘Tallin’ en una storie.

A més, Ferrer ha intentat descriure el modus operandi de Santana que consistia a «besar a la boca i al coll i tocar el cul». «Amb mi va estar així en dues ocasions durant tota la nit. I tota l’estona preguntant-me què havia de fer per ficar-se al llit amb mi», va explicar el director sobre el succeït en l’edició del 2023 sobre el productor detingut amb qui havia coincidit «un parell de vegades».

Notícies relacionades

«Quan ens vam veure en els Feroz va tornar a posar-se pesat amb mi perquè volia fer un trio amb mi i amb el meu nòvio. Es va enfadar amb nosaltres i jo em vaig enfadar amb ell. Va ser desagradable i incòmode i ja m’he distanciat d’ell», va apuntar també Ferrer després de revelar aquest assetjament malgrat no haver-lo denunciat a la Policia perquè «no se sent còmode» guardant silenci i creu «que és important que l’assumpte transcendeixi». A més, el cineasta de ‘La maldita primavera’ va admetre que «no es va sentir agredit sexualment» per Pérez Santana.

Finalment, Ferrer va criticar la indústria del cine espanyol que va acusar de guardar un gran secret: «Són els seus acusadors, però aquí ningú parla».