Recerca

Troben una mandíbula a la zona de Toledo on es busca el petit Ángel

Aquesta troballa se suma al d’un peu petit trobat l’11 de gener a l’Ecoparque, a un tors i unes mans trobats dissabte i a una part d’una cama i un maluc localitzats aquest dimarts

Troben una mandíbula a la zona de Toledo on es busca el petit Ángel
1
Es llegeix en minuts

La Policia Nacional, segons ha informat Europa Press, ha trobat una mandíbula a l’Ecoparque de Toledo, on des del 27 de desembre hi ha en marxa un operatiu de recerca d’Ángel, un nen d’11 anys desaparegut al madrileny districte de Carabanchel junt amb el seu cosí Fernando, de 17 anys.

Aquesta troballa se suma al d’un peu petit trobat l’11 de gener a l’Ecoparque que, després de les anàlisis realitzades, es va confirmar que era d’Ángel. Un tors i unes mans van ser trobats dissabte i una part d’una cama i d’un maluc van ser localitzats dimarts.

El nen va desaparèixer amb el seu cosí Fernando, de 17 anys, el cadàver del qual va ser localitzat en aquest centre de residus toledà a mitjans de desembre i dies després es va confirmar que era el més gran dels perduts. Des d’aleshores, guies canins, la policia científica, la policia judicial, el Grup Operatiu d’Intervencions Tècniques (GOIT) de la Policia Nacional i dues retroexcavadores treballen a la zona que es va acotar des del primer moment.

Notícies relacionades

Els treballs van començar el 27 de desembre i des de la Policia Nacional ja van vaticinar la dificultat de la recerca. Al menor desaparegut se’l busca entre unes 9.000 o 10.000 tones de runa en una zona acotada des del dia 15 on va aparèixer el cadàver de Fernando, el cosí amb qui va desaparèixer.

Les tasques se centren a l’Ecoparque de Toledo, perquè la principal hipòtesi és que Fernando i Ángel estiguessin junts a la capital manxega, a la qual s’havien traslladat, com confirmen diverses càmeres de seguretat. Existeixen diverses línies d’investigació i cap ha quedat descartada al cent per cent.