Successos

Els Bombers treballen en l’extinció d’un incendi en un magatzem de l’Hospitalet de Llobregat

Les flames han ocupat la totalitat de la nau, mentre 20 dotacions estan treballant per apagar-lo

Els Bombers treballen en l’extinció d’un incendi en un magatzem de l’Hospitalet de Llobregat

Bombers de la Generalitat

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El cos de Bombers de Catalunya ha rebut un avís a les 21.46 de la nit d’aquest dilluns d’un incendi en un magatzem del carrer Sort de l’Hospitalet de Llobregat (Barcelona). Fins a 20 dotacions del cos de Bombers, amb recolzament dels bombers de Barcelona, estan treballant en l’extinció del foc.

Les informacions que ofereixen els canals oficials dels cossos indiquen que la nau està cremant en la seva totalitat i que el sostre està col·lapsat. Els efectius han aconseguit frenar la propagació del foc cap als edificis pròxims, però encara estan treballant en l’extinció de les flames.

Bombers ha informat del desallotjament preventiu de 29 persones dels edificis veïns, però no hi ha constància de cap ferit.

Notícies relacionades

A les 23.35 de la nit, els Bombers han notificat que l’incendi estava confinat, per tant no s’ha propagat més enllà de la nau incendiada, que encara crema i continuen treballant en la seva extinció.

Així mateix, el cos ha afirmat que revisaran l’afectació estructural amb l’arquitecte municipal una vegada extingit el foc.