Successos

Presó provisional per a la mare del nadó mort a Artesa de Segre

L’Audiència de Lleida ha rebutjat el recurs de defensa i ha confirmat la pena per risc de fugida i la gravetat dels fets

Presó provisional per a la mare del nadó mort a Artesa de Segre
1
Es llegeix en minuts
ACN

L’Audiència de Lleida ha confirmat la presó provisional per a la dona detinguda per la mort del seu nadó de tres mesos a Artesa de Segre (Noguera) notificada el 28 de febrer.

Així, el jutjat ha rebutjat el recurs de la defensa, que demanava la posada en llibertat, quan ha considerat que hi havia un risc de fugida i per la gravetat dels fets.

El jutge d’instrucció 1 de Balaguer va ordenar el 4 de març presó provisional comunicada i sense fiança per a la mare i el pare del nen, però la Sala encara no s’ha pronunciat sobre l’home, ja que els recursos de les defenses es van presentar per separat.

Dues versions

Així doncs, tot i que la parella va explicar al jutjat que es van trobar el seu fill de pocs mesos mort, l’informe preliminar dels forenses revelava que hi havia «contundents» indicis de criminalitat.

Notícies relacionades

Els pares del nadó són un home de 32 anys i una jove de 19, de nacionalitat brasilera. Els fets van tenir lloc a les set del matí del 28 de febrer.

Els Mossos van rebre un avís segons el qual el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) havia hagut d’assistir un nadó en parada cardiorespiratòria. Però, després dels esforços dels sanitaris per reanimar-lo finalment va morir. Els Mossos van detenir els pares l’1 de març i el jutjat els va enviar a la presó el 4.

Temes:

Lleida