Nenes de 9 i 10 anys

La Fiscalia demana vuit anys de presó per a un acusat d’abusar sexualment de dos menors

La Fiscalia demana vuit anys de presó per a un acusat d’abusar sexualment de dos menors
1
Es llegeix en minuts
Europa Press

La Secció Primera de l’Audiència Provincial de Ciudad Regal jutjarà dimarts 29 de març, a les 10.00 hores, un home acusat de dos delictes d’abús sexual pel qual demanen vuit anys de presó.

Segons l’escrit del Ministeri Fiscal al qual ha tingut accés Europa Press, els fets van passar entre l’abril i el maig del 2016, quan l’acusat, J. O. G. R., va abusar sexualment de la seva fillola en diverses ocasions, de 10 anys a tal data.

9 i 10 anys

La menor va expressar la seva negativa després que l’acusat li oferís que se n’anessin al llit i tot seguit, li va dir que no l’hi digués a ningú. En una altra ocasió, es van tornar a repetir els abusos quan la menor es trobava a casa seva i tot seguit, va abandonar el domicili.

Així mateix, el juny del 2016, l’acusat amb ànim d’atemptar contra la llibertat sexual d’una altra menor, de 9 anys en aquell moment, que es trobava al pati comunitari amb altres vivendes, la va convidar a accedir a l’interior del seu domicili, i una vegada a l’interior li va dir a la menor si volia ser la seva nòvia per cometre els abusos.

La menor va abandonar immediatament el domicili plorant i l’hi va explicar a la seva progenitora. Per aquests fets se l’acusa d’un delicte continuat d’abús sexual pel qual demanen cinc anys de presó i la prohibició d’aproximació a menys de 200 metres i comunicació per qualsevol mitjà amb la seva fillola durant quatre anys.

Notícies relacionades

També se l’acusa d’un delicte d’abús sexual pel qual demanen tres anys de presó i la prohibició d’aproximació a menys de 200 metres i comunicació per qualsevol mitjà a l’altra menor durant tres anys.

Pels tots dos delictes, a més, demanen la llibertat vigilada de la mateixa durada que la que es demana per cada delicte i sotmetre’s a programa d’educació sexual. Així mateix, l’acusat haurà d’indemnitzar la seva fillola amb 5.000 euros i l’altra menor, amb 3.000 euros.