Els Mossos arresten dos joves per l’assassinat de l’empleat d’un colmado de Rubí

  •  Els investigadors han identificat els sospitosos 10 dies després d’un crim desencadenat pel robatori d’una ampolla de rom

2
Es llegeix en minuts
Guillem Sánchez
Guillem Sánchez

Periodista

Especialista en Successos, tribunals, assumptes policials i de cossos d'emergències

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Els Mossos d’Esquadra han arrestat dos joves per l’assassinat de l’empleat d’una botiga d’alimentació de Rubí (Vallès Occidental), segons fonts consultades per EL PERIÓDICO. Es tracta de dues persones majors d’edat, però que no arriben als 20 anys. Tenen antecedents, tot i que no per delictes tan greus com aquest crim. 

Els fets van succeir durant la nit de divendres 9 d’octubre. Els sospitosos van entrar al local, un colmado, van agafar una ampolla de rom Negrita i es van posar a córrer. El venedor, de 42 anys i de nacionalitat pakistanesa, cansat d’aquest tipus de sostraccions, aquesta vegada va sortir darrere dels lladres. 

Amb un ganivet

Els va perseguir durant un parell de carrers. Fins que els va trobar. A l’enxampar-los, els dos agressors, presumptament, van treure un ganivet i el van atacar. L’hi van clavar tres vegades, dos de molta gravetat, al braç i al coll. La víctima, després de l’apunyalament, va emprendre el camí de tornada a la botiga i els dos joves van fugir. El venedor no va arribar al colmado, perquè es va desplomar abans i va acabar morint. 

Diversos testimonis

Els investigadors de l’Àrea d’Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana Nord van iniciar aquella matinada les indagacions per mirar de trobar els dos sospitosos. Un treball que va començar per revisar totes les càmeres de seguretat, també la de l’establiment comercial, que havien captat fragments de la seqüència. També van localitzar diversos testimonis, que van permetre acotar la descripció dels dos homicides fugitius. Les tasques han donat els seus fruits i, segons fonts policials, els dos individus han sigut plenament identificats. 

Aquest dimecres a primera hora del matí, els policies han acudit als seus domicilis per arrestar-los. Passaran a disposició judicial en les pròximes hores. Els investigadors han registrat aquest mateix dimecres a la tarda el domicili familiar dels dos joves.

Notícies relacionades

La família de la víctima, tal com va explicar la cadena SER, ha repatriat el cos del difunt, Shahbaz Shahbaz, que feia 8 anys que treballava a Espanya i que s’havia guanyat la confiança d’un veïnat que ha convertit el seu colmado en un punt de dol en què compatriotes i coneguts han dipositats flors i espelmes.

Lletres de violència

Un dels arrestats, segons les fonts policials consultades, té un compte de Youtube. En aquesta xarxa social ha penjat alguns videoclips en els quals apareix cantant en companyia d’altres joves de la seva edat. El sospitós, a qui la policia considera autor material de la punyalada mortal que va acabar amb la vida de Shahbaz Shahbaz, recita versos en els quals celebra el consum de drogues, el maltractament sexista, la violència i les amenaces de mort a presumptes enemics que gosin desafiar-lo. També apareix en algun dels vídeos esgrimint armes de foc, possiblement simulades.