A la presó

Detingut un lladre de gasolineres de Barcelona

Actuava de forma violenta amb un còmplice que ja va ser arrestat

Detingut un lladre de gasolineres de Barcelona / periodico

1
Es llegeix en minuts

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 38 anys de nacionalitat espanyola acusat de nou atracaments a gasolineres de Barcelona i Montcada i Reixac comesos entre els mesos d'abril i agost de l'any passat, delictes pels quals ha ingressat a la presó.

Segons han informat aquest dimecres els Mossos, la investigació culminada ara es va iniciar el maig de l'any passat després que el 29 d'abril dos homes van cometre un robatori violent en una gasolinera de Montcada.

Els atracadors, que anaven amb les cares tapades, van utilitzar una arma de foc per intimidar les víctimes i van fugir amb un cotxe al qual havien canviat les plaques de matrícula.

El 25 de maig del 2017 es va produir un segon atracament que seguia el mateix mètode, també a la mateixa localitat barcelonina, i un dia després els investigadors van localitzar un dels lladres dins del cotxe que havia sigut utilitzat en els atracaments.

També van trobar roba i uns guants que l'home havia portat per cometre els robatoris. Els agents el van detenir i va ingressar a la presó per aquests delictes.

Al mes de juliol es van registrar dos robatoris més en una mateixa gasolinera de Montcada i Reixac i la investigació va concloure que es tractava de la mateixa persona que havia participat en els atracaments anteriors i que encara no havia sigut detingut.

A més, els investigadors van determinar que també havia atracat fins a cinc gasolineres de Barcelona els mesos de juny, juliol i agost.

Notícies relacionades

Finalment, se'l va relacionar, a més, amb un robatori violent a un repartidor de pizzes de Barcelona el 24 de juny de l'any passat.

El segon atracador ha sigut detingut ara i ha ingressat a la presó després de ser posat a disposició judicial.