A Montagut i Oix

Recuperat en un barranc el cadàver de l'excursionista de la Garrotxa

L'autòpsia determinarà les causes de la mort, encara que tot apunta a un accident

L’autòpsia determinarà les causes de la mort, encara que tot apunta a un accident. / ACN VÍDEO

1
Es llegeix en minuts

El cadàver que els Bombers de la Generalitat han recuperat aquest matí del fons d'un barranc a la localitat gironina d'Oix i Montagut és el de la senderista de 43 anys que buscaven des de diumenge en aquesta zona. Un helicòpter ha treballat per rescatar el cos d'un lloc de difícil accés i, com la policia sospitava, ha resultat ser el de la veïna de Girona de 43 anys i de nacionalitat russa.

Ara, el cadàver serà examinat a l'Institut de Medicina Legal de la capital gironina per determinar les causes de la mort, encara que tot apunta a un accident.

La dona es trobava d'acampada a la zona i el seu acompanyant es va quedar diumenge al matí a la tenda mentre ella va decidir sortir a caminar.

Notícies relacionades

Al no tornar, l'home va sortir a buscar-la i, posteriorment, es va posar en contacte amb els serveis d'emergència per advertir de la desaparició.

Els Bombers de la Generalitat van localitzar ahir un cos al fons d'un barranc en aquesta zona on s'havia vist per última vegada la dona, però el rescat s'ha dut a terme aquest matí davant la necessitat d'utilitzar mitjans aeris per accedir al fons del barranc.