On Catalunya

Ensurt al Garraf

Els bombers rescaten una persona que feia pàdel surf a Cubelles

Després de patir una indisposició, havia caigut a l’aigua a uns 150 metres de l’espigó de la platja de la Mota de Sant Pere, estava esgotada i no podia tornar a la taula

Els bombers rescaten una persona que feia pàdel surf a Cubelles

Twitter

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Ensurt en una de les platges de Cubelles. Després de rebre un avís a les 7.53 del matí, la policia local i els bombers han hagut de sortir al rescat d’una persona que havia caigut a l’aigua per una indisposició mentre practicava pàdel surf. Estava esgotat i no podia tornar a la taula. Es trobava a uns 150 metres de l’espigó de la platja de la Mota de Sant Pere.

Notícies relacionades

Dos agents de la policia local s’han llançat a l’aigua i l’han mantingut en flotació fins a l’arribada d’una parella de Bombers de la Generalitat equipats amb un dispositiu de flotabilitat de rescat i amb una corda de rescat aquàtic. Amb aquesta corda han aconseguit treure’l de l’aigua fins a l’espigó, on ha sigut atès pel Sistema d’Emergències Mèdiques.

També s’ha activat una embarcació de Mossos d’Esquadra que ha fet tasques d’ajuda i efectius del Grup d’Actuacions Especials (GRAE) dels Bombers especialitzats en operacions submarines, però finalment no ha sigut necessària la seva actuació.