Una desena de trets

Els Mossos investiguen un tiroteig al barri de la Mina de Sant Adrià de Besòs

  • Un home ha resultat ferit en un braç i ha sigut traslladat a l’Hospital del Mar

  • L’alcaldessa ha reclamat una reunió urgent a la Generalitat per tractar els casos de violència de la ciutat

Els Mossos investiguen un tiroteig al barri de la Mina de Sant Adrià de Besòs
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos d’Esquadra investiguen un tiroteig ocorregut dimarts a la nit al barri de la Mina, de Sant Adrià de Besòs (Barcelona), que va provocar un ferit lleu. Els fets van passar cap a les 20.45 hores, entre els carrers Mart i Venus.

Segons fonts citades per Efe, van sonar una desena de trets, tot i que encara no s’ha pogut precisar si hi va haver intercanvi de trets o totes les bales van sortir de la mateixa part. Com a conseqüència del tiroteig, un home va resultar ferit lleu en un braç i va ser traslladat a l’Hospital del Mar.

Reclamació municipal

L’alcaldessa de Sant Adrià, Filo Cañete (PSC), ha lamentat el succés i ha advertit que no és possible «tolerar aquesta violència» a la ciutat:

Notícies relacionades

Per això, ha urgit al conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, i al secretari general d’Interior, Oriol Amorós, a reunir-se amb l’ajuntament per tractar les «últimes situacions de violència» que s’han viscut a la Mina.

«Com a ciutat no ho podem tolerar i els veïns i veïnes del barri de la Mina no són mereixedors d’aquesta situació», ha conclòs.