Atropellament múltiple a Lleó

Un mort i diversos ferits a Ponferrada atropellats per un cotxe a la terrassa d’un bar

  • El conductor, de 85 anys, anava en direcció contrària i els testimonis afirmen que massa ràpid

Un mort i diversos ferits a Ponferrada atropellats per un cotxe a la terrassa d’un bar

EFE/ Ana F. Barredo

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Una dona de 61 anys ha mort i diverses persones han resultat ferides aquest dijous després de ser atropellades per un turisme quan eren a la terrassa d’un bar de Ponferrada (Lleó), situat a la plaça Julio Lazúrtergui, a la cruïlla amb l’avinguda Gómez Núñez. Diverses trucades al 112 van alertar dels fets abans de les 13.45 hores. El conductor, un home de 85 anys, conduïa en direcció contrària i ha envestit les persones que hi havia a la terrassa.

Testimonis directes de l’accident han informant a Efe que el conductor anava massa i ningú va poder esquivar el vehicle.

Notícies relacionades

Al lloc del fets s’ha desplaçat el personal sanitari per atendre la dona de 61 anys que finalment ha mort i els ferits: tres dones de, 69, 35 i 67 anys, i dos homes, de 85 i 46 anys, que també han sigut traslladats a l’Hospital d’El Bierzo, a Ponferrada. També els Bombers de Ponferrada s’han encarregat dels primers auxilis als ferits fins a l’arribada dels serveis mèdics i han retirat el cotxe, que havia quedat encastat en una jardinera. Així mateix, han anat al lloc dels fets diversos agents de la Policia Local de Ponferrada i el Cos Nacional de Policia per investigar el succés i controlar el trànsit.

El regidor de Seguretat, José Antonio Cartón, i l’alcalde de Ponferrada, Olegario Ramón, també s’han desplaçat a la zona per interessar-se per l’estat dels ferits. A més, han assegurat que es tracta d’una circumstància «incomprensible», ja que la terrassa està situada a la vorera del carrer i no en una zona habilitada per a terrasses per motiu de la Covid-19.