Desallotjat un càmping per un incendi al costat de l’Ebre a la Pobla de Massaluca

La Generalitat demana ajuda als bombers de l’Aragó i els hidroavions del ministeri per apagar el foc

  • Adif talla l’electricitat de la línia fèrria que passa per la zona de Tarragona, per la qual no hi ha trens en circulació en aquest moment, a petició dels bombers

  • Totes les notícies sobre l’onada de calor a Espanya i Europa les pots seguir aquí

Desallotjat un càmping per un incendi al costat de l’Ebre a la Pobla de Massaluca

Protecció Civil

1
Es llegeix en minuts

Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Civil han desallotjat preventivament un càmping amb una trentena de persones als afores de la Pobla de Massaluca (Terra Alta, Tarragona), que han traslladat al poliesportiu del poble més pròxim, Faió, a l’Aragó, per l’avenç d’un incendi forestal que continua actiu. Al cap d’unes hores, els campistes desallotjats han pogut tornar al càmping, que no s’ha vist afectat per les flames.

L’incendi, el més important per ara a Catalunya el primer dia de l’onada de calor, s’ha iniciat cap a les 14.11 hores del migdia en una zona de vegetació forestal de la Pobla de Massaluca, al costat del riu Ebre, i evoluciona cap a l’Aragó.

Com a mesura preventiva, els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Civil han desallotjat unes trenta persones del càmping situat als afores de la Pobla de Massaluca i els han traslladat al poliesportiu de Faió (Saragossa).

A més, Adif ha tallat l’electricitat de la línia fèrria que passa per la zona, per la qual cosa no hi ha trens en circulació en aquest moment, a petició dels bombers.

Activitat amb barca pel riu

Al càmping hi havia inscrits una desena de clients més, tot i que no han sigut evacuats per ara perquè es trobaven fent una activitat amb barca pel riu, segons han informat fonts dels equips d’emergències.

Notícies relacionades

De moment, els Bombers han enviat 37 dotacions al lloc, de les quals,11 mitjans aeris, als quals s’han sumat dos hidroavions amb base a Saragossa del Ministeri de Transició Ecològica.

A més, la Generalitat ha demanat ajuda als Bombers d’Aragó per combatre aquest foc forestal, el més important de moment el primer dia de l’onada de calor a Catalunya, davant la qual la Generalitat havia demanat extremar la precaució i ha imposat diverses restriccions per impedir l’accés als boscos en 279 municipis de 24 comarques per l’elevat risc d’incendi.