Conduïa ebri

A la presó i sense carnet el camioner detingut per un atropellament mortal a la Jonquera

  • El conductor quadruplicava la taxa màxima d’alcohol permesa per als conductors professionals i a l’intentar fugir va provocar un altre accident, en què va ferir tres persones

Imagen de la parte frontal del camión que ha provocado un accidente mortal en La Jonquera este fin de semana

Imagen de la parte frontal del camión que ha provocado un accidente mortal en La Jonquera este fin de semana / EPC_EXTERNAS

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Jutjat d’Instrucció 6 de Figueres (Alt Empordà, Girona) ha enviat a presó provisional sense fiança el camioner detingut aquest diumenge per un presumpte delicte d’homicidi imprudent greu. A l’home, que va atropellar mortalment un vianant a la Jonquera, li han retirat el carnet. El jutge també li atribueix quatre presumptes delictes d’omissió de socors en accident imprudent, un presumpte delicte de conducció temerària, un altre per conduir ebri i tres de lesions per imprudència greu.

Notícies relacionades

Diumenge, els Mossos d’Esquadra van detenir el camioner després que atropellés mortalment una persona, intentés fugir del lloc de l’accident i donés positiu en la prova d’alcoholèmia amb un resultat de 0,66 mil·ligrams d’alcohol per litre, cosa que suposa quadruplicar la taxa màxima per alsonductors professionals.

A més, en la fugida, el camioner, de 39 anys, va provocar un altre accident a l’entrar en sentit contrari en una rotonda de la carretera N-II i xocar frontalment amb un cotxe, deixant tres persones ferides lleus. Conductors de la zona el van retenir després que el seu camió topés contra un fanal i un senyal de circulació.