S’ha entregat voluntàriament

Detingut el sospitós d’haver matat un home d’una ganivetada a la Mina

Barcelona  Una persona muere apuñalada durante una pelea en plena calle en la Mina de Barcelona   FOTO: MANU MITRU

Barcelona Una persona muere apuñalada durante una pelea en plena calle en la Mina de Barcelona FOTO: MANU MITRU / Manu Mitru

1
Es llegeix en minuts
Guillem Sánchez
Guillem Sánchez

Periodista

Especialista en Successos, tribunals, assumptes policials i de cossos d'emergències

Ubicada/t a Barcelona

ver +

El presumpte autor de l’apunyalament mortal a plena llum del dia d’un home al barri de la Mina de Sant Adrià de Besòs s’ha entregat aquest dimecres al matí en una comissaria dels Mossos d’Esquadra. Els fets van passar ahir dimarts cap a les tres de la tarda. Un grup d’homes, toxicòmans, es van embrancar en una baralla i el sospitós va acabar atacant amb un ganivet de grans dimensions la víctima, que va morir al cap de pocs minuts.

Els veïns van explicar a EL PERIÓDICO que tant l’agressor com la víctima eren habituals de la zona, l’espai per als vianants que separa els dos grans blocs de vivendes del carrer de Venus i de Saturn de la Mina, i que eren consumidors d’heroïna que compraven en pisos d’aquests edificis que operen com a punts de venda i, en alguns casos, també de consum.

Notícies relacionades

Una patrulla dels Mossos es va presentar al lloc dels fets al cap de pocs minuts –la comissaria de Sant Adrià de Besòs es troba a escassos metres–, però el presumpte agressor i la resta de còmplices havien fugit. La víctima ja havia mort.

Les persones entrevistades per aquest diari van lamentar que les baralles vinculades al consum de droga són habituals en aquesta zona i van insistir que se senten abandonats per les institucions.