Aquesta matinada

Detingut un home per matar la seva dona a Pozuelo de Alarcón

  • La víctima, de 76 anys, va ser trobada al carrer amb un fort cop al cap

1
Es llegeix en minuts
EFE

La Policia Nacional ha detingut aquesta nit un home a Pozuelo de Alarcón com a presumpte autor de l’assassinat de la seva dona, de 76 anys, al colpejar-la amb un objecte al cap, segons han informat Efe fonts de la investigació.

El succés ha ocorregut entorn de les 0.30 hores, quan un veí va donar l’avís al 112 perquè va trobar al carrer una dona inconscient i amb signes de violència.

Quan van arribar els sanitaris del Summa 112 només van poder confirmar la mort de la dona, que estava estesa al carrer, a la porta del xalet adossat al número 45, on vivia amb la seva parella.

La víctima tenia un fort cop al cap i sagnava abundantment, segons han informat fonts d’Emergències 112 Comunitat de Madrid.

La va perseguir pel carrer

Segons les primeres indagacions, la parella va tenir una discussió a l’interior de la vivenda i en un moment donat la dona va sortir fugint al carrer. No obstant, el marit la va atrapar i li va donar un cop al cap amb un objecte, en principi amb un gerro.

Poc temps després, la Policia Nacional va detenir el marit de la dona com a presumpte responsable de l’homicidi, que tenia tota la roba plena de sang.

Els fills del matrimoni van ser atesos al mateix lloc pels serveis de psicòlegs del Summa112.

Notícies relacionades

En cas de confirmar-se que es tracta d’un assassinat masclista, aquesta dona s’afegiria a les 26 víctimes mortals reconegudes per la Delegació del Govern contra la Violència de Gènere des de principis d’any, 1.104 des del 2003.

El 016 atén totes les víctimes de violència masclista les 24 hores del dia i en 52 idiomes diferents, igual com el correu 016-online@igualdad.gob.es. També es presta atenció mitjançant WhatsApp a través del número 600 000 016 i els menors poden dirigir-se al telèfon de la Fundació ANAR 900 20 20 10. .