Jutjats

L’exgerent i el tresorer de Podem declaren pel cas Mainadera de Montero

En la denúncia se sosté que que l’assessora de la ministra Teresa Arévalo va ser pagada amb fons públics

L’exgerent i el tresorer de Podem declaren pel cas Mainadera de Montero
1
Es llegeix en minuts

Aquest dilluns l’exgerent de Podem Rocío Esther Val i el tresorer d’aquesta formació, Daniel de Frutos, han sigut citats pel titular del Jutjat d’Instrucció número 46 de Madrid com a imputats pel cas de la presumpta mainadera de la ministra d’Igualtat, Irene Montero.

Tots dos seran interrogats pel magistrat després de la denúncia en què s’apunta que l’assessora de la ministra Teresa Arévalo va poder fer de cuidadora de la seva filla durant la campanya de les eleccions del 2019 i era pagada amb fons públics.

Precisament, dimecres passat Arévalo ja va declarar als jutjats de la plaça de Castella i va al·legar que només va sostenir durant uns «segons» la filla de la ministra i que en el moment dels fets «no cobrava diners del partit».

Notícies relacionades

Aquell mateix dia, l’advocat de Podem Raúl Maíllo reiterava les paraules de l’assessora de Montero a les portes del jutjat i negava que aquesta s’encarregués d’altres funcions en aquell moment que no fossin les de cap de gabinet de la representació del partit.

Fonts de la formació morada van indicar al seu dia a Efe que el procediment «és un altre muntatge més per perseguir Podem» i el van titllar de «masclista».