Immigració

Rescaten 10 migrants de dues pasteres a la deriva a la costa granadina

  • Abans de passar al centre d’acolliment temporal se’ls faran proves de la Covid-19

GRAF6480  MOTRIL  01 03 2019 -Llegan al puerto de Motril las 49 personas de origen subsahariano  entre ellos seis mujeres y varios menores  que Salvamento Maritimo rescato esta tarde cuando navegaban en una patera por las cercanias de isla de Alboran  EFE Miguel Paquet

GRAF6480 MOTRIL 01 03 2019 -Llegan al puerto de Motril las 49 personas de origen subsahariano entre ellos seis mujeres y varios menores que Salvamento Maritimo rescato esta tarde cuando navegaban en una patera por las cercanias de isla de Alboran EFE Miguel Paquet / Miguel Paquet (EFE)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Efectius del Servei Marítim de la Guàrdia Civil han interceptat la nit d’aquest dijous 10 persones d’origen magribí, tots homes i majors d’edat, que navegaven a dues petites embarcacions de fibra que es trobaven a la deriva als voltants de la costa granadina.

Segons han informat a Efe fonts de la Guàrdia Civil, les embarcacions de fibra i d’uns tres metres d’eslora van ser interceptades per una patrullera del Servei Marítim a unes setze milles de la costa granadina poc abans de les 22.00 hores i una no tenia motor, possiblement perquè se li va caure, i l’altra el tenia parat per una avaria. Posteriorment, va arribar a la zona l’embarcació de Salvament Marítim Salvamr Gienah, que va ser l’encarregada de traslladar-los al port de Motril, on van arribar passades les 23.30 hores.

Notícies relacionades

A l’arribar-hi la Creu Roja els ha ofert una primera atenció mèdica i alimentària, a més de facilitar-los roba. La Creu Roja ha informat a Efe que tots es troben en bon estat de salut i cap d’ells ha necessitat una atenció especial.

Els immigrants seran sotmesos a les proves de la Covid-19 abans de passar al centre d’acolliment temporal que la Policia Nacional té al port de Motril, on es mantindran els pròxims dies.