Presó provisional per a l’exboxejador Poli Díaz per clavar-li una pallissa a la seva parella

  • La Policia Nacional el va detenir després que una patrulla acudís a Zárate, el barri canari on resideix, alertada pels veïns, que van avisar que se sentien cops i una forta discussió

Presó provisional per a l’exboxejador Poli Díaz per clavar-li una pallissa a la seva parella
1
Es llegeix en minuts

El Jutjat de Violència sobre la Dona número 2 de Las Palmas de Gran Canària ha acordat aquest divendres l’ingrés a presó provisional comunicada i sense fiança de l’exboxejador Poli Díaz com a presumpte autor d’un delicte de maltractament habitual i un altre de maltractaments en l’àmbit familiar.

Segons ha informat el Gabinet de Premsa del Tribunal Superior de Justícia de les Canàries (TSJC), el jutjat ha dictat també una ordre de protecció a favor de la seva parella, amb prohibició de comunicació per qualsevol mitjà amb ella per part de l’investigat.

Thank you for watching

Des del TSJC s’assenyala que les actuacions continuen tramitant-se com a diligències prèvies contra Poli Díaz, que va ser arrestat aquest dimecres a Las Palmas de Gran Canària acusat d’haver clavat una pallissa a la seva parella.

La Policia Nacional el va detenir després que una patrulla acudís a Zárate, el barri on resideix des de fa temps, alertada pels veïns, que van avisar el 091 que se sentien cops i una forta discussió a la vivenda.

Una testimoni dels fets va informar la Policia que havia vist la companya sentimental de l’exesportista sortir despullada al carrer, mentre cridava que l’havia pegat la seva parella.

Els agents van localitzar poc després Poli Díaz pels voltants de la vivenda, sense que hi oposés resistència.

La dona va ser traslladada a l’Hospital Insular de Gran Canària perquè rebés atenció i es poguessin documentar les lesions.

Notícies relacionades

Aquesta és la segona vegada en les últimes setmanes que Poli Díaz és detingut a Las Palmas de Gran Canària.

En l’anterior, l’exboxejador va ser arrestat i conduït a la presó després d’anar a comissaria a renovar el DNI, per ordre d’un Jutjat Penal de Madrid, ja que no s’havia presentat a un judici en què se l’acusava d’un delicte de lesions.