Successos

Detingut un menor acusat de violar la seva mare a Gran Canària

La titular del Jutjat de Menors número 2 de Las Palmas de Gran Canària ha decretat l’internament en règim tancat de l’adolescent de forma cautelar

La progenitora va denunciar que el seu fill l’havia penetrat vaginalment i ell va declarar que no recordava res del succeït perquè estava sota els efectes d’alguna substància estupefaent

Detingut un menor acusat de violar la seva mare a Gran Canària

LA PROVINCIA

1
Es llegeix en minuts

Un jove de 16 anys ha sigut detingut per violar presumptament la seva mare dimarts passat a Gran Canària, segons han confirmat aquest dijous a Efe fonts de la Fiscalia de Las Palmas.

La titular del Jutjat de Menors número 2 de Las Palmas de Gran Canària ha decretat l’internament en règim tancat de l’adolescent de forma cautelar, després que ahir prestés declaració a la Ciutat de la Justícia.

El menor va ser detingut per la Policia Nacional com a conseqüència d’una denúncia, segons han assenyalat a Efe fonts policials.

Notícies relacionades

Aquesta denúncia va ser posada per la mare del jove, que va assegurar que el seu fill l’havia penetrat vaginalment, tot i que quan el detingut va comparèixer davant el jutjat va afirmar que no recordava res del succeït perquè estava sota els efectes d’alguna substància estupefaent.

El menor va ser ingressat al centre de La Montañeta, a Gran Canària, però serà traslladat a les instal·lacions de Valle Tabares, a Tenerife, per ser l’únic de règim tancat que opera a les Canàries.

Temes:

Violacions