9 anys

Un nen, en estat crític al caure al canal Segarra-Garrigues a Tàrrega

El menor està hospitalitzat al Sant Joan de Déu de Barcelona

Dos veïns de la zona contemplen el pas de l’aigua pel Segarra-Garrigues, a prop de les Borges, ahir.

Dos veïns de la zona contemplen el pas de l’aigua pel Segarra-Garrigues, a prop de les Borges, ahir. / DEFOTO / RAMON GABRIEL

1
Es llegeix en minuts

Un nen de nou anys es troba en estat crític amb símptomes d’ofegament després de caure durant la tarda de diumenge al canal Segarra-Garrigues, al seu pas per Tàrrega, informa el diari ‘Segre’. El menor està ingressat a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. Les primeres hipòtesis apunten que el nen estava jugant amb d’altres a la vora del canal i va caure a l’aigua després de relliscar.

Segons fonts citades per ‘Segre’, el germà de la víctima, de 10 anys, es va tirar a l’aigua per rescatar-lo, tot i que sense èxit. Els crits dels nens van cridar l’atenció de dos adults, que sí que van aconseguir treure el nen de l’aigua.

Notícies relacionades

Efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) van reanimar el menor, el van estabilitzar i el van traslladar a l’hospital, on se’l va sotmetre a un coma induït.

La zona on ha tingut lloc l’accident tenia senyals que prohibien el bany, que han desaparegut com a conseqüència de diversos actes vandàlics.

Temes:

Tàrrega Ofegats