En una pista forestal

Trobat mort un jove desaparegut a Castellterçol

28 12 2019 Un vehiculo de Mossos d Esquadra en una imagen de archivo   SOCIEDAD ESPANA EUROPA CATALUNA AUTONOMIAS  MOSSOS D ESQUADRA

28 12 2019 Un vehiculo de Mossos d Esquadra en una imagen de archivo SOCIEDAD ESPANA EUROPA CATALUNA AUTONOMIAS MOSSOS D ESQUADRA / Europa Press

1
Es llegeix en minuts

Els equips d’investigació han trobat aquest divendres al migdia el cos sense vida de l’Àlex, el jove de 31 anys veí de Castellterçol, que va desaparèixer el dilluns 17 a la tarda.

Notícies relacionades

L’operatiu d’investigació ja se centrava en la zona de Balenyà, Hostalets de Balenyà i Centellas, a Osona, ja que sovint feia escalada a la zona. Segons ha pogut saber Regió7, el cos ha sigut localitzat cap a un quart de quatre de la tarda en un pista forestal dels Hostalets. El cadàver del jove no presentava signes de violència.

Des de dilluns s’havia activat un ampli dispositiu d’investigació en el qual han participat diferents unitats dels Mossos d’Esquadra, Bombers, Protecció Civil, vigilants d’Hostalets de Balenyà i també familiars i amics del jove i voluntaris.

Temes:

Desapareguts