Accident al Baix Empordà

Un jove de 17 anys, en estat crític després de ser atropellat a Torroella de Montgrí

  • La conductora del vehicle, que anava per la GI-641 en direcció a l’Estartit, atropella el jove en un pas de vianants per causes que es desconeixen

Un jove de 17 anys, en estat crític després de ser atropellat a Torroella de Montgrí
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un jove de 17 anys està en estat crític després que aquest dimecres l’atropellessin mentre creuava per un pas de vianants a Torroella de Montgrí (Baix Empordà). La conductora del turisme va xocar contra la víctima per motius que encara es desconeixen. La dona anava per la GI-641 en direcció a l’Estartit.

Notícies relacionades

El xoc va ocasionar lesions greus en el noi i el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) el va traslladar a l’Hospital Josep Trueta de Girona, on el van ingressar a la unitat de cures intensives (uci) en estat molt greu.

El dia 8, i a la localitat veïna de Roses (Alt Empordà), situat a menys de 60 km, un matrimoni de nacionalitat francesa també va patir un atropellament creuant un pas de vianants, que els va ocasionar la mort a tots dos. Segons l’informe policial, quan la parella estava creuant després que un vehicle s’aturés per facilitar-los el pas, un altre cotxe que anava pel carril d’avançament els va envestir. La dona, de 68 anys, va morir a l’acte, mentre el marit, que va ser traslladat en helicòpter a l’hospital Josep Trueta, va morir poc després a conseqüència de les ferides.