A Castelló

Detingut un fugitiu buscat al Marroc per assassinar sis membres de la seva família

1
Es llegeix en minuts

Agents de la Policia Nacional han detingut a Castelló un fugitiu buscat al Marroc sobre qui hi havia una ordre internacional de detenció per assassinar presumptament sis membres de la seva família. L’arrestat va apunyalar les víctimes mentre dormien al seu domicili i posteriorment va provocar un incendi que va acabar amb la vida del seu germà, la seva cunyada i els seus fills, i dos nets menors d’edat.

Les investigacions van començar fa una setmana, quan les autoritats marroquines van comunicar als agents especialitzats en la localització de fugitius de la Policia Nacional la possible presència a Espanya del presumpte autor d’un assassinat múltiple, segons ha informat el cos en un comunicat.

Notícies relacionades

Les gestions policials van permetre localitzar aquesta persona a la ciutat de Castelló, on residia des de l’any 2002 amb la seva dona i un dels seus fills. Amb aquesta informació, els agents van establir un dispositiu tècnic policial de control i vigilància que va donar com a resultat la detenció del fugitiu divendres passat, quan sortia de la seva residència i es dirigia cap al seu vehicle.

Els fets pels quals ha sigut detingut van tenir lloc el mes de febrer passat en el marc d’una disputa familiar que el va enfrontar amb diversos membres de la seva família per un terreny en herència. L’ara detingut va professar amenaces telefòniques contra el seu germà i la seva família, residents a la ciutat marroquina de Salé, a qui va manifestar la seva intenció d’assassinar-los a casa seva a la nit.