Detingut a l’AP-7

El conductor que circulava amb el cadàver de la seva parella declara que feien «un últim viatge» junts

  • El cos presentava un estat avançat de descomposició i les seves mans estaven momificades, per la qual cosa se sospita que l’home, de 88 anys, hauria mort fa tres setmanes

  • Els rebuts d’aparcaments i autopistes trobats a l’interior del cotxe confirmarien que la parella hauria viatjat per Itàlia, Madrid i Vilafranca del Penedès

El conductor que circulava amb el cadàver de la seva parella declara que feien «un últim viatge» junts
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’home de 66 anys aturat aquest dijous per circular en sentit contrari per l’AP-7 –a l’altura de l’Alt Empordà– ha declarat que el cadàver trobat al seient del copilot pertany a la seva parella: un altre home de 88 anys i de nacionalitat suïssa que va ser trobat en un «important estat de descomposició» i que hauria mort mentre la parella feia turisme per Espanya.

A l’espera dels resultats de l’autòpsia, que es realitzarà a l’Institut de Medicina Legal de Girona (IMLG), els Mossos d’Esquadra han informat que el cos no presenta indicis de violència.

De viatge romàntic per Europa

Després de la fugida de més de 30 quilòmetres contra direcció, els Mossos van aconseguir atrapar el kamikaze i descobrir el cadàver d’un home de 88 anys, tapat amb una manta i amb el cinturó de seguretat posat.

Tot i que al principi el conductor ha explicat tres versions diferents dels fets, totes elles relacionades amb el coronavirus, ha acabat confessant que el cadàver es corresponia a la seva parella, que tenia una malaltia terminal.

A causa del seu mal estat de salut, la parella hauria decidit emprendre «un últim viatge» per diferents destinacions d’Europa. L’home hauria mort de forma natural durant el trajecte, segons el relat del conductor, d’origen gallec però amb la doble nacionalitat suïssa i espanyola.

Pràcticament momificat

Pràcticament momificatEl cos sense vida presentava un estat avançat de descomposició, fins al punt que les seves mans estaven momificades, per la qual cosa la policia sospita que hauria mort fa tres setmanes.

Notícies relacionades

A l’espera que el detingut passi a disposició judicial a finals d’aquesta setmana, els Mossos hauran d’investigar si la versió dels fets que ha donat el conductor s’ajusta amb la realitat.

De moment, els rebuts d’aparcaments i autopistes trobats a l’interior del cotxe confirmarien que la parella hauria viatjat per Itàlia, Madrid i Vilafranca del Penedès. Al vehicle també es van trobar maletes i diferents objectes personals.