Ja en llibertat amb càrrecs

Detingut un conductor ebri que va ferir greument a Barcelona un motorista i va fugir

L’home va ser arrestat com a presumpte autor de tres delictes: lesions per imprudència greu, abandonament del lloc de l’accident i conduir sota els efectes de l’alcohol

1
Es llegeix en minuts

Els Mossos d’Esquadra en van detenir diumenge passat, 28 de març, un home de 26 anys que, conduint sota els efectes de l’alcohol, va ferir greument un motorista en un accident de trànsit a la carretera C-246a a Vilanova i la Geltrú (Barcelona) i va fugir del lloc.

L’home va ser arrestat com a presumpte autor de tres delictes: lesions per imprudència greu, abandonament del lloc de l’accident i conduir sota els efectes de l’alcohol.

En un comunicat, la policia catalana ha explicat aquest dimecres que els fets van ocórrer poc després de les 22 hores, quan agents de trànsit van comprovar que s’havia produït un accident greu a la carretera C-246a perquè el conductor d’un turisme no havia respectat la prioritat de pas d’una motocicleta.

Com a conseqüència del xoc, el motorista va patir lesions greus, entre les quals hi ha diverses fractures que van motivar el trasllat a l’hospital de la Vall d’Hebron, on continua ingressat en estat molt greu.

El conductor del turisme, responsable de l’accident, va fugir del lloc de la col·lisió, però els Mossos van aconseguir localitzar el vehicle estacionat en una urbanització de Vilanova.

El vehicle presentava greus danys compatibles amb l’accident que havia tingut feia poc i a l’interior hi havia una ampolla mig buida d’alcohol destil·lat.

A continuació, els agents van localitzar el conductor en un domicili pròxim i aquest va intentar justificar els danys del vehicle dient que havia col·lidit amb una vorera.

L’individu va ser sotmès a les proves de detecció alcohòlica i va donar una taxa 0’63 mg/l en aire exhalat, més del doble de la taxa permesa legalment.

Notícies relacionades

El conductor de la motocicleta sinistrada es manté ingressat a l’uci de l’hospital de la Vall d’Hebron en estat molt greu.

L’arrestat va passar ahir dimarts a disposició judicial i el jutge d’instrucció va decretar la seva llibertat amb càrrecs.