Retingut per un amic de la víctima

Detingut per presumptes abusos sexuals a dues dones en un pis ‘okupa’ a Reus

  • Una de les noies ha explicat a la Guàrdia Urbana que al despertar-se es va trobar l’home a sobre seu

1
Es llegeix en minuts

La Guàrdia Urbana ha detingut aquest divendres un home acusat d’abusar sexualment de dues dones que vivien en un pis ‘okupa’ al barri del Carme, a Reus (Baix Camp), informa l’Acn.

Segons informen fonts municipals, una de les noies estava dormint i al despertar-se es va trobar l’individu a sobre seu mentre abusava d’ella. Els agents van prendre declaració d’una altra noia que vivia a l’immoble i que també va assegurar haver sigut víctima d’abusos per part del detingut.

Notícies relacionades

Els fets es van donar a conèixer quan els veïns del barri del Carme van avisar els Mossos d’Esquadra després de presenciar una baralla entre dos homes a plena llum del dia, aproximadament a les quatre de la tarda. Suposadament, després de despertar-se amb l’agressor a sobre una de les noies hauria aconseguit escapar-se i trucar a un amic, que havia acudit al lloc per retenir el subjecte.

Diversos agents es van presentar al lloc dels fets i després de prendre declaració a una de les víctimes, van detenir l’home per un suposat delicte d’abusos sexuals.