Un mort i 21 ferits en l’incendi d’una vivenda a Alcalá de Henares

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un home de 72 anys ha mort i 21 persones més han sigut ateses per inhalació de fum en un incendi que s’ha produït aquest dimarts en una vivenda d’Alcalá de Henares, segons informa Emergències 112 Comunitat de Madrid i reporta EFE.

Les flames s’han originat poc abans de dos quarts de dues de la matinada al primer pis, d’un bloc de tres plantes, del número 3 del carrer Hernán Cortes. Fins al lloc s’han desplaçat set dotacions de Bombers de la Comunitat de Madrid i diverses ambulàncies del Summa 112. Els bombers han trobat el foc molt desenvolupat i han hagut de rescatar per la façana alguns dels veïns.

Els sanitaris han confirmat la mort d’un home de 72 anys per intoxicació per inhalació de fum i han atès 21 persones més, entre les quals, una dona de 60 anys que estava greu i que, després de ser intubada per inhalació de fum, va ser traslladada a l’Hospital d’Alcalá. També greu es trobava un jove de 20 anys, amb cremades a la cara i inhalació de fum, que va sigut enviat a La Paz.

Notícies relacionades

Amb pronòstic moderat es trobaven una dona de 93 anys per inhalació de fum, que ha sigut traslladada a l’Hospital d’Alcalá, i un home de 55 anys amb els mateixos símptomes, que ha sigut enviat a l’Hospital Gregorio Marañón.

Hi ha 17 veïns de diverses edats més que han sigut atesos pel SUMMA112 per inhalació lleu i han estat donats d’alta al lloc dels fets.

Temes:

Incendis