la Corunya

Troben el cadàver d’una dona parcialment devorada per un gos

La víctima, que vivia sola, devia ser morta des de fa diverses setmanes, a jutjar per la descomposició del cos

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Efectius policials van trobar a Narón (la Corunya) el cadàver d’una dona de 59 anys que havia sigut parcialment devorada per un gos, segons van confirmar fonts municipals a Efe.

La troballa va transcendir dimecres a la nit, però no va ser ratificada oficialment fins aquest dijous a la tarda. El succés va passar al barri de Freixeiro, on van acudir agents de la Policia Local per una alerta d’un treballador social de l’Ajuntament, que desconeixia el parador de la dona.

Al desplegament s’hi van afegir la Policia Nacional i el servei municipal d’emergències, que va ser requerit per facilitar l’accés a la casa.

Les mateixes fonts van concretar que a l’entrar a la vivenda es va comprovar que un gos s’estava menjant part del cos, ja irreconeixible per aquest fet.

Les primeres investigacions apunten que la víctima hauria mort fa diverses setmanes pel seu avançat estat de descomposició.

A més, fonts de l’operatiu van detallar que la morta patia la síndrome de Diògenes, que la va portar a emmagatzemar diversos estris a casa seva, en situació insalubra.

De la mateixa manera, hauria recollit diversos gossos, que compartien vivenda amb ella. No obstant, alguns dels exemplars van aparèixer morts a l’interior, aspecte que es va justificar per la possible falta d’aliment per als animals.

Notícies relacionades

La vivenda està emplaçada en un dels barris més cèntrics de la localitat i a les proximitats de la via del tren que uneix Ferrol amb la comarca d’Ortegal.

Les mateixes fonts van apuntar que la víctima vivia sola i no tenia relació amb els seus familiars. El jutjat en funcions de guàrdia de Ferrol va autoritzar l’aixecament del cadàver, que va ser traslladat aquest mateix dijous al tanatori de l’hospital privat Juan Cardona, a la ciutat ferrolana, a l’espera de la pertinent autòpsia.

Temes:

Cadàvers