Succés a l’Alcúdia de Crespins

L’assassinat de l’Anna en mans de la seva filla i el seu nòvio va ser perquè no els va donar 110 euros per a droga

  • Theri K., de 19 anys, i K. T., que era menor, van acoltellar suposadament la mare d’ella a traïció i van conviure quatre mesos i mig amb el cadàver

L’assassinat de l’Anna en mans de la seva filla i el seu nòvio va ser perquè no els va donar 110 euros per a droga
3
Es llegeix en minuts

Per 110 euros. Aquest era el deute que tenien Theri K., de 19 anys, i el seu nòvio, K. T., de 17 (a punt de complir els 18, però encara no els tenia), quan van assassinar presumptament la mare d’ella, Anna Todorova, de 46 anys, en ple confinament a l’Alcúdia de Crespins, i van conviure durant quatre mesos i mig amb el seu cos a l’única banyera de la casa, fins que la trucada d’una amiga de la parella va alertar la Guàrdia Civil.

Segons l’informe final que la Guàrdia Civil ha entregat ja al Jutjat d’Instrucció 3 de Xàtiva i a la Fiscalia de Menors, el mòbil del brutal crim van ser, pel que sembla, 110 euros que la Theri i el seu nòvio li devien al seu camell per una petita quantitat de marihuana. La presumpta parricida demanava constantment diners a la seva mare, però, en aquesta ocasió, l’Anna es va negar a continuar finançant les seves despeses.

Aquesta negativa, pel que sembla, va ser el detonant pel qual la Theri va decidir matar la seva mare. Segons la investigació duta a terme pel grup d’Homicidis de la Guàrdia Civil, en col·laboració amb l’equip de la Policia Judicial de l’institut armat a Xàtiva, una vegada presa la decisió, van començar a enverinar-la diàriament afegint lleixiu a les begudes alcohòliques que ingeria l’Anna.

La dona va començar a tenir episodis de malestar, que incloïen vòmits, però les quantitats d’hipoclorit no eren suficients per matar-la, per la qual cosa, acabat d’estrenar el confinament a què va obligar l’estat d’alarma el 14 de març de l’any passat, la parella, suposadament, va decidir, assassinar-la amb un mètode més directe.

Així, l’1 d’abril, entre les 13.00 i les 15.30 hores, aprofitant que l’Anna estava prostrada al llit, el presumpte assassí es va acostar a ella amb un ganivet de pernil i la va matar clavant-l’hi al pit. L’autòpsia determinaria mesos més tard que va ser una ganivetada letal que li va travessar el cor.

Però ells no ho sabien. L’acusat li va demanar, suposadament, a la Theri que participés en el crim degollant la seva mare, una cosa que la noia, presumptament, va fer just a continuació. També en això els forenses certifiquen les declaracions amb què compta la Guàrdia Civil: la víctima tenia seccionat el coll amb la mateixa arma.

Una vegada morta, la parella va deixar el cos de l’Anna tirat al passadís de la vivenda, i fins i tot li van fer fotos amb el mòbil.

Durant un llarg període de temps, van deixar el cadàver en aquest lloc, fins que un dia van decidir traslladar-lo a la banyera per ruixar-lo amb lleixiu i salfumant, en un intent per accelerar la descomposició, ja que el confinament continuava en vigor, per la qual cosa no podien treure’l de la vivenda sense ser vistos pels veïns.

De fet, no van dubtar a mentir a tot aquell que va preguntar per la víctima: la seva pròpia filla els va dir que se n’havia anat de viatge i que tardaria a tornar.

Va demanar ajuda a una amiga

El pis que Anna Todorova tenia al carrer Miguel Hernández de l’Alcúdia de Crespins i on va ser assassinada compta amb dos banys, però només un disposa de banyera. L’altre és un bany amb vàter i lavabo, per la qual cosa al traslladar el cos a la pila de bany es quedaven sense un lloc on dutxar-se. Tampoc això va semblar ser un problema per a la parella, que va continuar fent la seva vida amb normalitat.

La filla fins i tot va assumir el treball de netejar l’escala de la finca que realitzava la seva mare.

Notícies relacionades

Va ser precisament per traslladar el cos del passadís a la banyera pel que la Theri va recórrer a una amiga, a qui va permetre veure el cos quan li va demanar ajuda per moure’l d’un lloc un altre. La noia, menor d’edat, es va espantar tant que no li ho va dir a ningú. Fins que un temps després va relatar l’ocorregut al seu nòvio, també menor, que es va presentar a la Guàrdia Civil de Canals per denunciar els fets.

Això va ser el dijous 20 d’agost a la matinada. Després d’haver posat sota custòdia el pis, els agents hi van entrar ja avançat el matí i van comprovar que el cos de l’Anna era, tal com havia explicat el menor, a la banyera.