DEVIA 3.000 EUROS

Alliberat un home retingut per cinc dones per no pagar els serveis sexuals

El client ha sigut detingut per estafa i les treballadores, per un delicte de detenció il·legal

04/09/2020 Coche de la Policía Nacional.

04/09/2020 Coche de la Policía Nacional. / DELEGACIÃ"N (Europa Press)

1
Es llegeix en minuts
Efe

La Policia Nacional ha alliberat a Sevilla un home que havia sigut retingut a una vivenda per cinc dones a qui devia gran quantitat de diners pels seus serveis sexuals.

Segons un comunicat difós aquest dissabte per la Policia, els fets van ocórrer dijous passat a una vivenda del barri sevillà de Nervión, i en l’operació ha sigut detingut l’home per estafa i les cinc dones per un delicte de detenció il·legal.

3.000 euros de deute

Pel que sembla, l’home hauria mantingut durant tota la nit relacions sexuals amb les cinc dones i va consumir també diferents substàncies estupefaents, sense abonar els serveis prestats, per la qual cosa va arribar a contraure un deute de més de 3.000 euros

Quan, després d’un avís, els agents van arribar a la vivenda van comprovar que era utilitzada com una casa de cites i que a l’interior hi havia cinc dones, que, al ser interrogades, van assegurar que només havien mantingut una forta discussió entre elles però que ja s’havia resolt. 

Davant la insistència dels policies per saber què havia ocorregut, una de les dones va confessar que al bany de la vivenda tenien tancat un client, ja que es negava a pagar els serveis sexuals que havia rebut amb totes elles. 

Un client habitual

Les dones van indicar als policies que era un client habitual i que sempre havia abonat els serveis prestats. 

Notícies relacionades

L’home, que es trobava tancat en un bany del domicili, va reconèixer els agents que havia estat mantenint relacions sexuals amb diverses noies durant tota la nit i que, fins i tot, havia estat bevent, menjant i consumint substàncies estupefaents, tot i que no disposava de diners per abonar els serveis, motiu pel qual les dones l’havien tancat contra la seva voluntat.

Després de les declaracions de totes les parts, efectius de seguretat ciutadana de la Comissaria de Districte de Nervión van procedir a la detenció de les cinc dones per un delicte de detenció il·legal i de l’home per un delicte d’estafa, per després passar a disposició judicial.