INTENT D'ASSASSINAT

Pol Mainat acusa la dona del seu pare de voler «la destrucció» de la seva família

L'actor, fill gran de Josep Maria Mainat, afirma que no coneixen els dos nous detinguts a casa seva

undefined2427722 barcelona 26 11 2004 inauguracion del restaurante de la trin201002194707

undefined2427722 barcelona 26 11 2004 inauguracion del restaurante de la trin201002194707 / ALVARO MONGE

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

L’actor Pol Mainat, fill del productor de televisió i exmembre de La Trinca Josep Maria Mainat, ha acusat aquest divendres la dona del seu pare, Angela Dobrowolski, de tenir com a objectiu «la destrucció» de la seva família.

En un comunicat, després d’un aldarull ocorregut aquest divendres a la tarda a la casa del seu pare que s’ha saldat amb dos detinguts, Pol Mainat ha desvinculat la família dels fets: «Són coses que nosaltres desconeixíem per complet». «Ni el meu pare ni cap membre de la nostra família coneixem les persones que estan apareixent a casa nostra, ni teníem cap constància de la seva relació amb la dona del Josep Maria fins que va començar la investigació policial», ha dit després que una dona que ha anat a la casa i ha assegurat als mitjans ser l’exnòvia de l’amant i ‘escort’ de la dona de Mainat.

«Estem igual de consternats que vosaltres per les vergonyoses imatges que s’estan veient dins la nostra propietat», ha lamentat l’actor, que també ha afirmat que les denúncies anteriors contra el seu pare van ser falses acusacions.

Germans menors d’edat

Ha demanat esperar que avanci el procediment judicial contra l’encara dona de Mainat, acusada d’un presumpte intent d’assassinat, i no entrar en «els detalls d’aquesta trista història», a banda de mantenir la discreció pels seus germans menors d’edat.

Notícies relacionades

Després de fer-se públic l’intent d’assassinat del seu pare, també ha demanat «que la justícia pugui actuar sense cap trava i que els responsables d’aquesta situació paguin pel que han fet i estan fent». «Vull dir-los públicament que no tinc por i que arribaré fins on faci falta per veure’ls respondre pels seus actes», ha afegit.

Ha assegurat que durant l’últim any la seva família ha viscut coses terribles: «Em faria una profunda vergonya explicar-les en públic i voldria que mai sortissin a la llum». Per això, ha dit estar centrat a mantenir el seu pare i germans petits al marge: «Estic disposat a suportar a la meva esquena tot el que vingui per tal de mantenir els meus germans al marge d’aquesta història».