estat islàmic

La Policia deté a Almeria un dels gihadistes més buscats d'Europa

L'arrestat és un egipci que havia entrat a Espanya després de passar diversos anys a la zona de conflicte sirianoiraquiana

detencion daesh almeria 31 / periodico

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

La Policia Nacional ha detingut aquest dimarts a Almeria un dels membres de l’Estat Islàmic (Daesh) més buscats d’Europa, tant per la seva trajectòria criminal a les files de l’organització terrorista com per la seva alta perillositat.

Segons informa la Direcció General de la Policia, l’arrestat, de nacionalitat egípcia, després d’estar diversos anys a la zona de conflicte sirianoiraquiana, sembla que va entrar recentment a Espanya de forma irregular i es trobava amagat en un pis de lloguer de la província andalusa.

Notícies relacionades

En aquesta operació també han sigut detingudes dues persones més i actualment s’està treballant per verificar la seva identitat i comprovar la seva relació amb l’arrestat.

La investigació desenvolupada per investigadors de la Comissaria General d’Informació, en col·laboració amb la Comissaria Provincial d’Almeria i el Centre Nacional d’Intel·ligència (CNI), ha sigut supervisada pel Jutjat Central d’Instrucció número 3 i en coordinació amb la Fiscalia de l’Audiència Nacional.