A SANTA COLOMA DE GRAMENET

Detingut un home que s'amagava en un hotel per no anar a la presó

La seva parella havia contractat l'habitació per a l'escapat amb un DNI fals

mossos

mossos

1
Es llegeix en minuts
Efe

Els Mossos d’Esquadra han detingut a Santa Coloma de Gramenet un home de 27 anys que vivia ocult en un hotel de la localitat, amb el recolzament de familiars i amics, i que estava pendent d’ingressar a presó per ordre judicial. La detenció, comunicada aquest dissabte, es va practicar el 3 de març, quan l’home es trobava a l’habitació de l’hotel amb la seva parella, que utilitzava un DNI robat per contractar per a l’escapat l’habitació de l’establiment hoteler des del 23 de febrer.

L’home detingut, de nacionalitat espanyola i amb antecedents policials, anteriorment havia protagonitzat nombroses fugues. Els Mossos de la comissaria de Sant Martí i Santa Coloma, quan van assabentar-se del lloc on s’ocultava l’home, i en vista del temor que estigués armat, el van seguir durant dies per conèixer tots els seus moviments i la seva manera de procedir per, llavors, fixar el dia de la detenció amb el menor risc possible.

La seva parella, determinant

Notícies relacionades

La policia assegura que la parella del fugit ha sigut determinant per mantenir-lo ocult en la clandestinitat, ja que a més de contractar-li l’habitació de l’hotel feia tasques de seguretat i vigilància. La parella de l’home accedia amb un cotxe llogat a l’aparcament de l’hotel, des d’on, amb un codi xifrat, ascendia amb ascensor fins a la planta de la seva habitació.

El detingut accedia a aquest aparcament a altes hores de la nit i, amb el mateix codi, arribava fins a l’habitació per no ser vist pel personal de l’hotel. Després de passar a disposició judicial, el detingut va ingressar a la presó.