VIOLÈNCIA MASCLISTA

Un home fereix a ganivetades una dona i se suïcida a Valladolid

Una trucada al 016 ha alertat del succés aquesta matinada en una vivenda del barri val·lisoletà de Parquesol

policia-nacional-europapress

policia-nacional-europapress

1
Es llegeix en minuts
Agencias

Un home de 48 anys ha agredit amb una arma blanca una dona de 39 anys aquesta matinada en una vivenda del barri de Parquesol, a Valladolid. La dona ha resultat ferida i el seu agressor posteriorment s’ha suïcidat després d’autolesionar-se amb la mateixa empunyadura, segons ha informat el servei regional d’emergències 112.

El succés ha tingut lloc cap a dos quarts de quatre de la matinada, quan una trucada del 016, el telèfon habilitat per a les dones maltractades, ha alertat el servei d’emergències 112 de Castella i Lleó d’una agressió en una vivenda de Valladolid. Segons la trucada del 016, una dona havia resultat ferida per arma blanca al ser agredida per un home que després s’havia autolesionat i que era a terra inconscient.

Notícies relacionades

Després de rebre l’avís, la sala del centre d’operacions del 112 ha alertat de l’incident a la Policia Local de Valladolid, al Cos Nacional de Policia i a emergències de la sanitat regional, que ha enviat dos UVI mòbil al lloc dels fets.

La víctima ha sigut traslladada a l’hospital 

Una vegada a la vivenda de Parquesol, situada al carrer Morelia, el personal de la sanitat regional ha confirmat la mort de l’home i ha atès la dona, que ha sigut traslladada en UVI mòbil a l’Hospital Universitari Río Hortega de Valladolid.