A TARRAGONA

El mar torna més de 13 quilos d'haixix a la platja de Mont-roig del Camp després del pas del temporal 'Gloria'

Els investigadors sospiten que els farcells de droga, descoberts per un veí, estaven lligats a una boia flotant per ocultar-los

hachis

hachis

1
Es llegeix en minuts
Efe

Els Mossos d’Esquadra han localitzat més de 13 quilos d’haixix en una platja tarragonina de Mont-roig del Camp (Baix Camp) que poden haver sigut arrossegats per la borrasca ‘Gloria’, que va afectar amb força el litoral català.

El cos policial va recuperar un total de 21 embolcalls amb la substància il·legal el 28 de gener, i els investigadors sospiten que poden haver arribat a la platja tarragonina pel pas de la borrasca, que va fuetejar amb força Catalunya entre els dies 20 i 23 del mes passat.

Segons els Mossos, va ser un veí que va descobrir els paquets d’haixix el dia anterior i va avisar un vigilant municipal, que posteriorment ho va comunicar als Mossos perquè es traslladessin a la zona i retiressin els paquets.

En una boia flotant

Els investigadors consideren que els 13 quilos d’haixix estaven lligats a alguna boia flotant amb la clara intenció d’ocultar-los, però que el pas de la borrasca ‘Gloria’ va provocar que apareguessin dies després a la platja de Mont-Roig del Camp, a uns 30 quilòmetres de Tarragona.

Notícies relacionades

  

Els funcionaris han obert diligències policials per informar el jutjat en funcions de guàrdia de Reus (Baix Camp), a qui s’ha sol·licitat la corresponent autorització per a la destrucció de la substància psicotròpica recuperada.