CRIM MASCLISTA

Un mosso mata la seva exparella i se suïcida a Terrassa

L'agent ha perpetrat el crim amb la seva arma de foc reglamentària

foto 3596619

foto 3596619

1
Es llegeix en minuts
Guillem Sànchez

Un mosso d’esquadra presumptament ha assassinat la seva parella i s’ha suïcidat just després a Terrassa (Vallès Occidental, Barcelona), segons ha pogut confirmar aquest diari. L’agent ha perpetrat el suposat crim masclista amb la seva arma de foc reglamentària.

Els fets s’han produït al pàrquing d’un edifici de l’avinguda de Madrid de la ciutat egarenca prop de les 21.00 hores d’aquest dissabte. Segons les primeres informacions, els cadàvers de la dona i l’agent –pertanyent a la unitat de seguretat ciutadana– han sigut trobats amb trets al cap. Els Mossos han obert una investigació per aclarir el cas.

Els Mossos han lamentat el crim a Twitter:

La dona de Terrassa seria la quarta víctima de violència masclista d’aquest 2020. Les dues primeres van ser assassinades la nit de Reis, quan un home va matar la seva dona i la seva filla de tres anys a Esplugues de Llobregat.

L’altre crim sexista d’aquest any es va produir diumenge passat a Puertollano (Ciudad Real), quan una dona de nacionalitat ucraïnesa de 61 anys va ser tirotejada per la seva parella.

Notícies relacionades

Durant el 2019, 55 dones van perdre la vida a Espanya en mans de les seves parelles o exparelles, el que va suposar un nou repunt i que la xifra de víctimes mortals fos la més alta des del 2015.

Precedent a Sant Feliu de Llobregat

Els fets de Terrassa recorden els que es van produir fa quatre anys a Sant Feliu de Llobregat, quan un mosso de baixa per depressió va matar la seva exnòvia d’un tret i es va suïcidar.