DIVERSOS DIES DE RASTREIG

Trobat sa i estalvi un home gran desaparegut a Santa Maria de Palautordera

La trucada d'un particular ha permès trobar l'home, de 85 anys, que estava sent buscat des de divendres

zentauroepp51515148 el dispositiu de recerca d un home de 85 anys desaparegut a 191230083820

zentauroepp51515148 el dispositiu de recerca d un home de 85 anys desaparegut a 191230083820 / Bombers de la Generalitat

1
Es llegeix en minuts
ACN

Un home de 85 anys que havia desaparegut a Santa Maria de Palautordera (Vallès Oriental) divendres passat ha sigut localitzat sa i estalvi la mitjanit d’aquest dilluns a la zona de Vilalba Sasserra, municipi veí, a partir de la trucada d’un particular, segons informen els Bombers de la Generalitat. Els Mossos d’Esquadra han anat a la zona i han trobat l’home.

Bombers, Mossos, Creu Roja i la policia local de Santa Maria de Palautordera, a més de voluntaris, havien estat buscant l’home des de divendres a la nit, després que un familiar alertés que no havia tornat a casa. L’avís de la desaparició es va rebre a les 21.34 hores de divendres i els Mossos i Bombers van fer un primer rastreig per la zona urbana fins a les 3 de la matinada.

El dispositiu es va reprendre dissabte al matí i es va ampliar el radi de la recerca pels polígons industrials de la zona i en un bosc, a més de la C-35 i la via del tren. Van participar-hi 14 dotacions dels Bombers, amb efectius del Grup d’Actuacions Especials (GRAE), el Grup Caní d’Investigació, el Grup Operatiu de Recolzament i Punt de Trànsit; Mossos, amb patrulles de Seguretat Ciutadana, Unitat Canina i l’helicòpter, i la policia local i la Creu Roja.

Pou i passos subterranis

Notícies relacionades

La investigació es va centrar diumenge en la urbanització de Can Bosc, al costat de l’AP-7 i en un radi de 500 metres al voltant d’una gasolinera al costat de la C-35. En paral·lel, efectius dels GRAE subaquàtics van examinar pous i passos subterranis. Van treballar al dispositiu 11 dotacions dels Bombers, Mossos, voluntaris de Protecció Civil, la policia local de Santa Maria de Palautordera i equips de la Creu Roja de Sant Celoni-Baix Montseny.

Estava previst continuar aquest dilluns la investigació cap al sud-oest, cap a Vilalba Sasserra, i pentinar el sector forestal de la urbanització el Canadà Parc, però no s’ha hagut de reactivar després que s’hagi trobat l’home sa i estalvi.