OPERACIÓ POLICIAL

Cau una banda que robava en cases de persones vulnerables, a qui pegaven

Els Mossos han detingut 11 persones, nou de les quals ja són a la presó

Buscaven víctimes d'alt poder adquisitiu

twitter-web-player vid 30 092349 / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos d’Esquadra han detingut 11 membres d’un grup criminal especialitzat en robatoris violents en domicilis en què les víctimes eren persones vulnerables, moltes vegades persones grans, a qui pegaven, i amb un elevat poder adquisitiu.

Segons informa la policia catalana en un comunicat, l’operació ha permès desarticular les quatre cèl·lules que integraven l’organització i detenir aquestes 11 persones –set de nacionalitat espanyola, tres dominicans i un veneçolà–, de les quals nou estan en presó preventiva.

Els detinguts escollien principalment víctimes vulnerables i amb un elevat poder adquisitiu, a les quals abordaven al domicili i les pegaven violentament per robar joies i diners en efectiu.

A una dona gran malalta

Notícies relacionades

La investigació policial es va iniciar el passat mes de juny, quan es va produir un assalt en un domicili de les Franqueses del Vallès, en què van agredir amb violència una dona d’edat avançada i amb greus problemes de salut i el seu fill.

Fruit de les indagacions, els Mossos van identificar els assaltants, que van relacionar amb un altre robatori de característiques similars, i van determinar que es tractava del mateix grup criminal, que també va actuar en altres localitats com Reus o Riells.