A LA COMARCA BARCELONINA DEL BAGES

Cinc ferits, un d'ells greu, en l'incendi d'un edifici a Sallent

El foc, causat per una fuita de gas, ha destruït totalment el pis en què s'ha iniciat

calendario-2020

calendario-2020

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Cinc persones han resultat ferides, una de greu i quatre en estat lleu, per inhalació de fum en un incendi, causat per una fuita de gas, aquest diumenge en un edifici a Sallent (Bages), que ha quedat precintat per seguretat, han informat els Bombers de la Generalitat en un tuit.

  

L’incendi, que ha començat al migdia al carrer del Cós i s’ha donat per extingit entorn de les 17.00 hores, ha destruït totalment el pis de la segona planta, ha afectat habitacions dels pisos de la tercera i quarta planta i ha destrossat l’estructura del bloc i de la planta baixa, on hi ha un bar.

Edifici precintat

Les persones que viuen als edificis limítrofs ja han pogut tornar casa, però l’edifici afectat per les flames ha quedat precintat i s’ha deixat l’accés abalisat com a mesura de seguretat.

Notícies relacionades

Els Bombers han rescatat amb l’autoescalaquatre persones que s’havien confinat a la part posterior de l’edifici, i l’incendi ha estat causat per una fuita de gas.

L’operatiu d’extinció ha comptat amb la col·laboració de sis dotacions de Bombers, el Servei d’Emergències Mèdiques i la Policia Local de Sant Fruitós (Barcelona), ajudant a la Policia Local de Sallent, ha informat l’Ajuntament de Sallent en un tuit.

Temes:

Incendis