A LA LATINA

Una nena de 14 anys n'apunyala una altra de 13 a Madrid

La víctima va rebre diverses punyalades

aluche-madrid

aluche-madrid

1
Es llegeix en minuts
Efe

La Policia Nacional ha detingut una noia de 14 anys per apunyalar greument una altra menor, de 13, a Madrid, i les primeres indagacions apunten que el motiu podria haver sigut la gelosia, sense descartar cap altra hipòtesi, han informat a Efe fonts policials.

El succés va ocórrer aquest dissabte a les 21.00 hores en una plaça del districte de Latina, on la detinguda presumptament va apunyalar l’altra menor en diverses ocasions i en diferents parts del cos.

La víctima presentava dues punyalades a l’hemitòrax dret, que en principi no semblaven penetrants, una al coll i una altra a l’entrecella de caràcter menor, segons han assenyalat fonts del Samur - Protecció Civil que la va atendre.

La menor, amb pronòstic reservat, va ser traslladada a l’Hospital 12 de Octubre per ser sotmesa a una valoració més exhaustiva. 

Trobat el ganivet

Notícies relacionades

Després de l’apunyalament, la presumpta agressora va fugir del lloc dels fets i es va refugiar en un domicili pròxim, segons van relatar diversos testimonis als agents de policia, que a l’acudir-hi van trobar la jove i el ganivet que suposadament havia utilitzat.

Pel que sembla, tant la detinguda com l’agressora es coneixen i totes dues són espanyoles de pares d’origen dominicà, segons les fonts policials.