EN UNA ÀREA DE SERVEI DE L'AP-7

Un home mor tirotejat a Llinars del Vallès

L'autor material de l'homicidi ha fugit després de disparar fins a vuit vegades al mort i a un policia local, il·lès gràcies a l'armilla antibales, amb la qual estava parlant

a8adcf98-5638-42fc-a814-9e02381e8727

a8adcf98-5638-42fc-a814-9e02381e8727

1
Es llegeix en minuts
Guillem Sànchez

Un home ha mort tirotejat aquest dijous a Llinars del Vallès (Vallès Oriental) cap a dos quarts de vuit de la tarda mentre parlava amb un cap de la Policia Local del municipi al costat d’unaàrea de servei de l’AP-7.

Notícies relacionades

Segons fonts policials, l’agent municipal ha rebut un delstrets  però portava armilla antibales i ha resultat il·lès. Les mateixes fonts apunten que la víctima mortal podria ser un confident. Tots dos homes estaven parlant quan s’ha acostat un tercer home, vestit de negre i que semblava practicar fúting, i ha obert foc. Després, ha fugit per una pista forestal que connecta Llinars del Vallès amb la localitat veïna de Villalba Sasserra.

Els Mossos d’Esquadra han confirmat que hi ha una investigació oberta per un homicidi i que l’autor encara no ha sigut detingut. Pels canals de comunicació interns ja circula un àudio que relata aquests fets i n’afegeix un altre: el mort estaria revelant informació al policia que comprometria l’assassí, de complexió prima i uns 170 centímetres d’altura.

Temes:

Catalunya