AL RAVAL DE BCN

Detingudes 18 persones en una operació conjunta a la discoteca Moog

Una persona estava en crida i cerca i hi ha hagut 6 denúncies per tràfic de drogues

Els agents de la Guárdia Urbana també han detectat «irregularitats» al local

zentauroepp51149449 191130125338

zentauroepp51149449 191130125338

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Agents dels Mossos d’Esquadra, del Cos Nacional de Policia i de la Guàrdia Urbana van irrompre ahir a la discoteca Moog, al barri del Raval de Barcelona. Després d’identificar 170 persones,18 d’elles van ser detingudes: una estava en recerca i captura i la resta eren immigrants que no tenien els papers en regla. A més, la Guàrdia Urbana va detectar«irregularitats» en el local

L’operatiu conjunt dels tres cossos policials es va dur a terme a la una de la matinada amb una inspecció de l’establiment, situat al carrer de l’Arc del Teatre. L’objectiu s’emmarcava en la detecció de tràfic de drogues i la prevenció de robatoris amb violència que se solen donar en l’entorn de la discoteca. Els Mossos van arrestar la persona que tenia l’ordre de recerca, mentre que la Policia Nacional va detenir els 17 immigrants que no tenien la documentació en regla. No va transcendir si aquestes persones van ser internades al Centre d’Internament d’Estrangers (CIE). La policia també va tramitarsis denúncies per tinença d’èxtasi, cocaïna, marihuana i haixix.

Segons van apuntar els cossos policials implicats al dispositiu, aquesta mena d’operacions es van repetint a les zones de lleure del districte barceloní de Ciutat Vella per «garantir la seguretat ciutadana i l’ordre públic».

Registre amb excavadora a Alella

Les detencions del barri del Raval es van produir un dia després d’una macrobatuda al barri de Sant Roc de Badalona. Els Mossos d’Esquadra hi van desarticular divendres passat un clan criminal dedicat al tràfic de drogues. En aquesta altra operació van ser detingudes almenys 40 persones, tot i que s’espera una xifra més elevada perquè la investigació continua oberta.

Notícies relacionades

Aquest dissabte, precisament, els agents de la policia autonòmica van registraruna finca de cinc hectàrees al municipi d’Alella(Maresme), que suposadament estava connectada amb aquesta xarxa de tràfic de drogues i d’armes a Badalona. En aquest registre es van arribar a fer servir fins i tot un dron i una excavadora. La investigació, que va començar fa més d’un any, continua oberta i sota secret de sumari.