EN QUATRE DIES

Cinc detinguts per quatre robatoris a Mataró

zentauroepp49303817 mossos190805125039

zentauroepp49303817 mossos190805125039 / RICARD CUGAT

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos d’Esquadra han detingut cinc nois com a presumptes autors de quatre robatoris a la ciutat de Mataró (Maresme).  Les detencions es van fer del dia 8 a l’11 d’agost, tot i que algun dels robatoris data del mes passat. Tres dels detinguts són menors d’edat, i els altres dos són d’origen marroquí.

La primera detenció va ser la del 8 d’agost. Mentre desenvolupaven un operatiu preventiu albarri de Rocafonda, els Mossos van identificar un jove marroquí de 21 anys com el presumpte autor d’un robatori amb violència que havia tingut lloc el 26 de juliol. Tal com havia denunciat la víctima, cinc persones el van assaltar a la platja del Varador i el van agredir fins a perdre el coneixement. Mentre busquen la resta del grup, la policia va detenir el jove magribí per un delicte de robatori amb violència i un altre per lesions.

Notícies relacionades

L’endemà, el 9 d’agost, la policia catalana va tornar a detenir una altra persona, un jove marroquí de 24 anys. El van capturar després de robar una bossa de mà, arrencar una cadena del coll causant lesions i d’intentar robar el mòbil a una dona.

El grup més nombrós va ser detingut el diumenge 11 d’agost, el mateix dia en què es van produir els fets. Tres menors d’edat van assaltar un home a prop de l’estació. El van amenaçar amb una navalla, i li van robar el mòbil i un paquet de tabac. Quan els va veure la policia, els nois van arrencar a córrer però finalment van ser arrestats per unrobatori amb violència. Al ser menors d’edat han sigut posats a disposició de la Fiscalia de Menors

Temes:

Robatoris