a l'estació d'Argüelles

Detingut per empènyer al metro de Madrid un jove, que està ferit lleu

El jove, que no coneixia l'agressor, ha pogut refugiar-se en el buit existent entre els raïls i el comboi li ha passat per sobre sense arribar a arrossegar-lo

metro-madrid / periodico

1
Es llegeix en minuts
Efe

Agents de la Policia Nacional han detingut aquest divendres un home acusat d’empènyer un altre a les vies del suburbà madrileny, que només ha patit contusions lleus, segons han informat Efe fonts de la Direcció Superior de Policia i Emergències Madrid.

Els fets han tingut lloc sobre les 9.40 a les andanes de la línia 6 de l’estació d’Argüelles quan un jove ha sentit un cop a l’esquena i ha caigut a les vies quan entrava el tren a l’estació.

El jove, que no coneixia l’agressor, ha pogut refugiar-se en el buit existent entre els raïls i el comboi li ha passat per sobre sense arribar a arrossegar-lo.

Retingut pels vigilants 

Avisats pels viatgers, vigilants de seguretat de l’estació han retingut el presumpte autor de l’agressió, que s’ha mostrat violent i ha intentat fugir, segons fonts policials.

El jove, que presentava contusions lleus, ha sigut atès per sanitaris del Samur-Protecció Civil i no ha hagut de ser traslladat a un hospital.

Notícies relacionades

L’arrestat, un home nascut al Brasil el 1992, havia sigut detingut en tres ocasions, dos per lesions i una per atemptat a l’autoritat, segons ha indicat a Efe la Policia Nacional.