DETINGUT I DAVANT DEL JUTGE

Un taxista de Tenerife, acusat d'haver violat una passatgera de 20 anys

El conductor va parar "el vehicle en una via secundària, es va abaixar els pantalons i, amb brusquedat, la va obligar que li realitzés una fel·lació i posteriorment la va penetrar via vaginal", segons l'atestat policial

zentauroepp45880609 furgonetas policia nacional190717100958

zentauroepp45880609 furgonetas policia nacional190717100958 / FERNANDO VILLAR

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

La Policia Nacional ha detingut un taxista de 24 anys, amb antecedents policials, com a presumpte autor d’una “agressió sexual” contra una dona de 20 que portava al cotxe des del sud de l’illa fins a Santa Cruz de Tenerife, ha informat la Direcció Superior de Policia de les Canàries.

“Durant el trajecte, des del sud de l’illa a Santa Cruz de Tenerife, el conductor es va desviar a la sortida de Güimar i va agredir sexualment, amb penetració, la víctima, una dona de 20 anys”, diu la Policia, segons el que ha explicat la noia.

Notícies relacionades

La denunciant “va sol·licitar un taxi, després d’haver estat en una festa a Adeje, per dirigir-se a casa d’un amic a Santa Cruz de Tenerife”. “Durant el trajecte, el conductor li va oferir asseure’s al seient davanter i ella va accedir. En aquells instants va començar a proferir paraules obscenes i de contingut sexual. Una vegada allunyat de l’autopista i un cop parat el vehicle en una via secundària, es va abaixar els pantalons i amb brusquedat la va obligar a fer-li una fel·lació i posteriorment la va penetrar via vaginal. Davant la negativa i precs de la víctima que parés, va fer cas omís, i va consumar l’agressió”, explica el comunicat remès per la Policia.

Detingut i posat a disposició judicial

El presumpte agressor ha sigut detingut a Santa Cruz de Tenerife i ha sigut posat a disposició de l’autoritat judicial competent, per part de la UFAM, de la Brigada Provincial de Policia Judicial de Santa Cruz de Tenerife.