SINISTRE A TENERIFE

Suspès el Ral·li Ciutat de La Laguna per un accident mortal

Un home de 72 anys ha mort després de ser atropellat per un pilot del ral·li a la carretera de La Esperanza

ambulancia

ambulancia

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un home de 72 anys ha mort després de ser atropellat per un cotxe al Ral·li Ciutat de La Laguna, que se celebrava aquest dissabte a Tenerife. El pilot es troba en estat de xoc.

Quan el ral·li passava per la carretera que va des de La Esperanza cap a Agua García, un cotxe ha atropellat diversos espectadors i un d’ells ha mort com a conseqüència del xoc, segons han informat fonts del Centre Coordinador d’Emergències i Seguretat (CECOES). Els altres dos afectats per l’atropellament presenten ferides de caràcter lleu i han sigut atesos pel dispositiu sanitari de la prova.

Notícies relacionades

El comitè organitzador del VI Ral·li Ciutat de La Laguna ha anunciat en un comunicat que la prova ha quedat suspesa després de l’accident, que ha tingut lloc després de la meta del sisè tram cronometrat, concretament al quilòmetre 10 de la carretera de La Esperanza. En totes les edicions anteriors no s’havia produït cap tipus d’incident.

Els organitzadors de l’esdeveniment han detallat que l’accident ha tingut lloc a les 15.30 hores, i tant els promotors del ral·li com l’ajuntament de la ciutat de Tenerife han fet arribar el condol a la família del mort.