RESCATATS D'ENTRE LA RUNA

Dos ferits després d'haver-se esfondrat una terrassa amb una piscina portàtil a la localitat alacantina de Mutxamel

La parella, un home i una dona d'origen francès, s'estava banyant quan el terra va cedir

fotonoticia 20190715211605 640

fotonoticia 20190715211605 640

1
Es llegeix en minuts
Efe

Un home i una dona, tots dos d’origen francès, van resultar ferits a Mutxamel (Alacant) després d’haver-se esfondrat la terrassa d’una vivenda on s’havia instal·lat una piscina portàtil plena d’aigua, han informat aquest dimarts fonts de la Guàrdia Civil.

Els fets van tenir lloc dilluns al vespre, cap a les vuit, en un xalet ubicat al carrer dela Vall de la Gallinera, quan, pel que sembla, la parella s’estava banyant en la piscina desmuntable.

Per causes que es desconeixen, la terrassa va cedir i es va desplomar sobre el garatge que hi ha a sota; això va fer que l’home i la dona quedessin atrapats entre la runai que haguessin de ser rescatats per efectius del Consorci Provincial de Bombers d’Alacant.

Politraumatisme i policontusions

Notícies relacionades

Fins al lloc també es van desplaçar una unitat de Suport Vital Bàsic (SVB) i una altra del Servei d’Ajuda Metge Urgent (Samu), que van assistir la dona, de 66 anys, per politraumatisme, i l’home, de 80, per policontusions, segons han assenyalat fonts del Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (Cicu).

La dona va ser traslladada després a l’Hospital General d’Alacant amb la unitat del Samu, i l’home, al de Sant Joan amb l’ambulància de SVB.