A L'EIXAMPLE ESQUERRA

Mor un home per un apunyalament durant una baralla a Barcelona

Les primeres investigacions apunten que l'agressió es va produir durant una forta discussió amb un altre home i una dona

zentauroepp49020150 sociedad barcelona apualamiento en consell de cent entena190710231558

zentauroepp49020150 sociedad barcelona apualamiento en consell de cent entena190710231558

1
Es llegeix en minuts
Óscar Hernández
Óscar Hernández

Periodista

ver +

Un noi ha mort aquest dimecres, cap a les deu de la nit, en un locutori situat a la cruïlla de Consell de Cent amb Entença, a l’Eixample.

La víctima, d’origen sud-americà, ha demanat ajuda als clients d’un bar cridant: "¡Ajuda, ajuda. M’han apunyalat!", mentre es tapava l’abdomen amb les mans.

Quan la gent que era al bar ha acudit a ajudar el ferit han arribat dos motoristes de la Guàrdia Urbana que pujaven per Entença per casualitat, segons els testimonis. Els agents l’han atès i han demanat reforços, i una ambulància l’ha traslladat en estat greu a l’Hospital Clínic, on ha mort a mitjanit.

Forta discussió

Notícies relacionades

Fonts policials han descartat que es tractés d’un robatori o un atracament. Pel que sembla, ha sigut una discussió entre dos homes i una dona que ha acabat a punyalades,  tot i que només un ha resultat ferit greu, segons les primeres investigacions.

La Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra van acordonar tota la cantonada on estava situat el locutori Lidia, lloc on suposadament s’ha produït l’apunyalament, mentre diversos agents prenien mostres a l’interior del local.