La Guàrdia Civil investiga com a crim masclista la mort d'una parella a Huelva

Els veïns van sentir crits i avisos d'auxili a les vuit del matí

zentauroepp48539816 soc190608161105

zentauroepp48539816 soc190608161105 / David Arjona

1
Es llegeix en minuts

La Guàrdia Civil investiga com a possible cas de violència de gènere la mort d’una parella cubana al seu pis del municipi d’Ayamonte (Huelva). El servei d’emergències ha sigut avisat a les 8.30 del matí d’aquest dissabte, després de diverses trucades dels veïns que alertaven de crits a l’habitatge. 

L’alcalde en funcions de la localitat, Alberto Fernández, ha explicat a EFE que la possibilitat que hagi sigut un cas de violència de gènere es maneja en aquests moments.

Notícies relacionades

Segons ha avançat el portal digital HuelvaHoy, les víctimes són un home i una dona de mitjana edat i d’origen cubà. Ell col·laborava en un diari portuguès i ella regentava una floristeria. Aquest mateix diari apunta que a l’escena del crim ell tenia un ganivet a la mà i ella un martell.

La primera trucada d’avís s’ha produït a les 8.30 del matí d’avui. Diversos veïns han trucat al telèfon d’emergències 112 Andalusia alertant de l’existència de crits i avisos d’auxili. La Guàrdia Civil i el servei mèdic urgent es van personar a la vivenda del carrer José de Espronceda, però no van poder salvar la vida d’aquestes persones.